Inspiratie Villa Zeereep: modern, duurzaam en daglicht

Back to all blogs | Glazing Vision Europe | Inspiratie

Op een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust ligt dit fantastische huis in Noordwijk. Daglicht speelt een centrale rol in het ontwerp van deze duurzame duinvilla.

Glazing Vision Europe werkte nauw samen met Van Manen Architecten en aannemer van Leent om veel natuurlijk licht binnen te laten. Wij hebben alle dakramen geleverd en gemonteerd inclusief een te gek schuifdakraam boven het zwembad.

Vanuit de hoofdslaapkamer en aangrenzende badkamer is er fenomenaal uitzicht over zee. Diverse daklichten zoals boven de vide, in de hoofdslaapkamer en douche dragen bij aan het binnen-buiten gevoel.

Samenwerking met:

Foto’s van Art of Living: meer beeldmateriaal.

Updates

Blogs & news

‘Design with daylight’ – Het Huis op ‘t Raboes

Glazing Vision Europe | Inspiratie

‘Het mooiste plekje van Nederland’; dat is het buitenverblijf in de jachthaven ‘t Raboes volgens de eigenaren. Aan het Eemmeer gelegen is het een plek midden in de natuur, ver van de drukte van de stad. De architect heeft de verbinding met buiten op verschillende manieren vorm gegeven. De...

Lees meer

BinnenBuiten-Kijker: elektrisch dakluik voor te gekke loft in Amsterdam

Glazing Vision Europe | Inspiratie

In dit artikel laten we zien hoe een elektrisch dakluik is toegepast in een oude school. Het brengt licht in de loft en maakt het dak toegankelijk. Herbestemming oude school Herbestemming in Amsterdam. Het oude schoolgebouw in de Blankenstraat in Amsterdam is omgetoverd tot prachtig ruime lofts. Waar vroeger...

Lees meer