Duin Huis op Martha’s Vineyard, met een Sliding box als dakterrastoegang

Back to all blogs | Glazing Vision Europe | BinnenBuitenKijker

Hutker Architects ontwierpen het Duin Huis op het prachtige eiland Martha’s Vineyard in Massachusetts. Het eiland is populair als zomerverblijf voor de happy few en voor rustzoekers. Het huis gaat met de uitstraling van aangespoeld hout op in de omgeving. De belijning van het dakterras volgen de lijnen van het duinlandschap. De Sliding Box geeft toegang tot het dakterras van dit beach house.

Sliding box als toegang tot dakterras van beach huis

Geheel op maat ontwierp Glazing Vision een Sliding Box, een schuivend daklicht dat toegang geeft tot het ruime terras en tegelijkertijd de woning van extra daglicht voorziet. Het dakterras heeft een ingebouwde loungbank en een vrijstaand bad met geweldig uitzicht over de duinen en de oceaan.

Sliding box als toegang tot dakterras van beach huis

Het daklicht is gemaakt van isolatieglas en biedt optimale thermische prestaties. De motoren zijn verborgen in het frame, waardoor er een prachtige Sky Only View ontstaat.

Met het gebruik van materialen als glas, beton, hout en brons is het huis een afspiegeling van de omgeving.

Maatwerk Sliding Rooflight tijdens de installatie:

Credits fotograaf Brian Vanden Brink

Inspiratie: Sliding Box aan de Poolse riviera

Glazing Vision Europe | BinnenBuitenKijker

Sopot is een luxe Poolse badplaats aan de Baltische Zee, met de langste houten wandelpier van Europa. Op een steenworp afstand van het strand en deze pier van een halve kilometer lang, liggen luxe appartementen met een prachtig dakterras. Het dakterras is in stijl bereikbaar met een Sliding Box....

Lees meer

BinnenBuitenKijker: Sliding Box als toegang naar het dakterras in Asse – België

Glazing Vision Europe | BinnenBuitenKijker

In de BinnenBuitenKijker nemen we u mee naar projecten. In dit project ziet u hoe de Sliding Box een prachtige toegang is tot het dakterras van het luxe pand in het hartje van Asse vlak bij Brussel. Over het project en het dakterras In het historisch hart van de...

Lees meer